PAMFLET – Careul coşmarului (Cei patru P)

996

Mă întreb din ce în ce mai des dacă România mai e un stat. Mă întreb din ce în ce mai des cum a fost posibilă atâta degradare umană. Aşadar am ajuns şi aici! Copiii sunt răpiţi, abuzaţi şi ucişi, luaţi direct de pe stradă!Adolescentele răpite, violate şi traficate de indivizi care sunt în bună înţelegere cu organele statului!Să le numim: poliţişti şi procurori. Nu aşa s-a întâmplat la Caracal?Nu a fost acolo frăţia ticăloşilor, a celor 3 P: poliţişti, procurori, proxeneţi. O, da, dar au mai fost şi nişte indivizi foarte tăcuţi de la o vreme: politicienii.
Aţi mai văzut vreun parlamentar de Olt pe vreo televiziune? Şi-a asumat vreunul nenorocirile din acest judeţ? Nu?Când s-a întâmplat nenorocirea din Dâmboviţa, de la Valea Şuţii, şoc!Poliţiştii se felicitau că le-a reuşit acţiunea! Iar fetiţa era moartă şi criminalul olandez fugise din ţară!Bunul simţ a zburat de mult din aceste instituţii! Aţi văzut vreun procuror sau poliţişti din Caracal, Slatina sau Craiova cu păreri de rău sau scuze?
Niciunul! Când li se dovedeşte ticăloşia, se îmbolnăvesc brusc!
Ah, da, am şi eu o întrebare! Ţine cumva de logica juridică şi de aceşti procurori care se cred stat în stat.Dacă în cazul DNA funcţiona suspiciunea rezonabilă, în cazul politicienilor, ei bine, în cazul acestui „măreţ” DIICOT nu mai funcţionează?
Oare de ce? Ştiinţa Dreptului nu trebuie aplicată unitar pe teritoriul unui stat?
Logic, da! Dar logica procurărească (e un cuvânt inventat acesta) respinge logica.
De ce nu se aplică unitar suspiciunea rezonabilă?De ce nu sunt arestaţi pe această bază toţi membrii familiei criminale Dincă?
De ce nu sunt arestaţi toţi proxeneţii nenorociţi din Caracal? De ce nu sunt arestaţi (ci doar cercetaţi) poliţiştii şi procurorii infractori din Caracal?
Răspunsul la aceste întrebări e simplu: pentru că nu vrea el. El, procurorul.
Cel care se crede infailibil, cel care crede că poate face nu ce trebuie, ci ceea ce crede şi vrea. Plătit cu bani grei cu contribuţia noastră, a amărâţilor de contribuabili.
Ceea ce face acum DIICOT, persecutând familia Luizei, (bunicul se pare că a făcut preinfarct!), denotă pur şi simplu apucături naziste.
Da, aţi înţeles bine. Lipsa de empatie a acestor procurori DIICOT îmi aminteşte de lipsa de empatie a naziştilor.Să persecuţi victima, iar pe Dincă, nenorocitul şi nemernicul, să-l mângâi pe cap, să-l hrăneşti bine conform drepturilor omului, nu, şi să persecuţi în aşa hal o familie greu încercată, denotă exact acest tip de mentalitate! Şi am o altă întrebare pentru diicoţii centrali.Domnilor măreţi procurori, cum v-aţi însuşit şi luaţi de bune balivernele lui Dincă şi ale colegilor voştri, (căci colegi vă sunt!) procurori infractori din Caracal?Cum vă permiteţi să torturaţi (căci tortură este!) familia victimei?
Voi credeţi că pentru voi nu există lege? Cel puţin un lucru clar: sunteţi incapabili!
În România de azi poliţiştii nu ştiu decât să amendeze şi să se împrietenească cu infractorii, jandarmii să rupă oasele şi chiar să ucidă oameni, iar procurorii să persecute şi să tortureze psihic familiile victimelor! Şi, simţindu-se cu musca pe căciulă, politicienii (iresponsabili şi ticăloşiţi) tac…
Ruşine!
Lazăr Popescu
P.S. Demisia, domnule Dănilă! Aşa da! Legea spune că ADN-ul se ia doar cu consimţământul persoanei, nu fără! E clar că sunteţi în derivă. Dacă mai e vreo speranţă nu e în DIICOT-ul domniei tale, ci în INTERPOL.Iar într-o ţară cu adevărat democratică nu e suveran Procurorul, ci Cetăţeanul. Iar Legea Morală e peste legea oricărui procuror!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here