Tricotajele, la modă sezonul acesta

1381

Când ne gândim la anotimpul rece un lucru de care trebuie să ții mereu cont pentru a te proteja de frig este layering-ul… bluză, pulover, vestă poate, jacketă, și orice altceva considerăm că se asortează astfel încât să nu simți temperaturile scăzute.

1. Puloverul capă
Pentru zilele mai puțin friguroase îți recomand această capă-pulover, super cool, pe care poți să o porți peste orice, fie cămașă, fie tricou ori maletă. Iar în zilele mai răcoroase o poți folosi chiar ca pe un fular supradimensionat.
2. Puloverul croșetat
Acest pulover tricotat este ideal pentru a fi purtat peste o rochie simplă, midi cu sau fără mâneci.
3. Puloverul lung
Dacă te-ai săturat să-ți porți cămășile cu banalele jackete, toamna aceasta încearcă să le porți cu acest tricotaj. Încearcă o pereche de pantaloni culottes tot din tricot în partea de jos, iar pentru a-ți contura silueta atașează o curea subțire în talie. Astfel vei contura un look super fresh.
4. Pulover cu imprimeu
O pereche de jeans albi și niște botine negre împreună cu acest pulover creează o ținută cu un aer lejer și la modă, iar pentru o notă glam adaugă accesorii aurii.
5. Cardigan
Optează pentru un cardigan din tricot pentru a-ți completa ținuta. Îl poți combina cu o rochie din tricot midi și o pereche de cizme. Nu te feri să adaugi accesorii colorate pentru contrast.
6. Pulover sport
Fie că vrei să porți pantaloni de trening, fie jeans, fie pantaloni de piele, acest pulover nu face decât să-ți completeze armonios orice ținută astfel încât să te simți comodă și, de asemenea, chic!
SURSA: elle.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here