Primăria Târgu-Jiu a încasat 27 miliarde pentru mall

355

Construcţia viitorul mall care va funcţiona pe raza municipiului nostru aduce deja încasări la bugetul local. Primăria Târgu-Jiu a primit 27 miliarde lei vechi pentru concesionarea terenului pe care se va construi complexul comercial.

Cetăţenii din Târgu-Jiu vor avea mall de anul viitor. Lucrările de construcţie vor demara în perioada următoare şi se preconizează că vor fi finalizate până la Paşte. „Este încă o dovadă că acel complex comercial despre care vorbeam cu ceva timp în urmă, se va construi la Târgu-Jiu şi se pare că într-o lună de zile va începe organizarea de şantier. Anul viitor, de sărbătorile de Paşte, complexul respectiv trebuie să fie funcţional. Acolo va funcţiona un supermarket Carrefour, un Mall şi un McDonald”, a menţionat Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu-Jiu.

27 miliarde la bugetul local
Investitorul care va ridica la Târgu-Jiu mult-discutatul complex comercial a virat municipalităţii 27 miliarde de lei. „Primăria Târgu-Jiu a primit astăzi 27 miliarde lei vechi. Sunt bani foarte necesari pentru oraş. Deocamdată nu ne-am orientat ce vom face cu banii pentru că în programul de investiţii pe care noi îl avem pentru 2013 şi 2014 avem şi sumele de bani alocate. Noi, din 2013, pregătim foarte multe proiecte pentru perioada 2014-2015”, confirmă edilul Florin Cârciumaru.
Chiar dacă până în prezent nu s-a stabilit ce se va face această sumă, primarul spune că banii sunt bineveniţi şi vor fi investiţi în proiectele ce se pregătesc pentru anul viitor.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here