Canalizare finalizată după 10 ani

1199

O investiție importantă pentru cetățenii comunei Bălești a fost finalizată după mai bine de un deceniu de la începerea lucrărilor. Primarul Mădălin Ungureanu îi așteaptă acum pe sătenii din Ceauru să depună cereri pentru branșarea gospodăriilor la rețeaua de canalizare.

Lucrările la rețeaua de canalizare din satul Ceauru al comunei Bălești au început în anul 2009. Constructorul nu a respectat graficele de lucrări, astfel că administrația locală a reziliat contractul și a organizat o nouă licitație. Primarul Mădălin Ungureanu a anunțat că a fost semnată recepția finală pentru această importantă investiție: „Stimați cetățeni ai comunei Bălești din satul Ceauru, vă aduc la cunoștință că a fost finalizată lucrarea de canalizare și semnată recepția acestei lucrări. Ca urmare a acestor aspecte, sunteți așteptați la sediul SC UTIL LOCAL, lângă Primăria comunei Bălești, pentru a depune cereri cu privire la branșarea gospodăriilor dvs. Prețul subtraversării drumului comunal va fi suportat de către bugetul local. De asemenea, multifuncționalul din dotarea parcului auto al comunei noastre vă va sprijini în funcție de nevoi. Vă mulțumesc tuturor pentru încrederea care ați avut-o în mine cu privire la finalizarea acestei lucrări complexe”.
Satul Ceauru are peste 2.000 de locuitori. Pentru finalizarea lucrărilor, Primăria Bălești a obținut o nouă finanțare de la Ministerul Dezvoltării, de circa 2 milioane de lei.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here