Meci cu supervedete și festival de minihandbal la Târgu Jiu

1318

Un meci la care vor participa cele mai mari vedete din handbalul românesc se va organiza la Târgu Jiu sâmbătă, începând cu ora 18:00, la Sala Sporturilor. Evenimentul se desfășoară în paralel cu surprizele pregătite de Primăria Municipiului Târgu Jiu pentru ziua de 1 Iunie.

”Sâmbătă avem o surpriză uriașă pentru iubitorii sportului: un meci al gloriilor handbalului va începe la ora 18:00 la Sala Sporturilor din municipiu. Nume grele ale handbalului românesc se vor înfrunta în sala polivalentă.
Pentru Târgu Jiu vor evolua jucătorii și antrenorii care au participat, pentru prima oară, în Cupele Europene. Aceștia vor evolua împotriva selecționatei antrenorilor unde vor juca nume grele din Naționala României, precum Ionut Georgescu (în prezent căpitan al echipei Steaua București ), Mazilu Viorel, coordonator de joc al Naționalei României, Sania Alin , inter stâng al Naționalei. Intrarea va fi liberă.”, a anunțat primarul Marcel Romanescu pe contul personal de Facebook.

De vineri, 31 mai, debutează și Festivalul Național de Minihandbal, turneu organizat și finanțat de Federația Română de Handcbal, cu sprijinul Primăriei Municipiului Târgu Jiu. Vor participa aproximativ 600 de sportivi care vor ocupa o bună parte din spațiile de cazare din Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here