VIDEO: Un drum din satul Pinoasa, reparat pe ultima sută de metri din campania electorală!

2372

Din dorința de a câștiga voturi într-o localitate cu 200 de suflete, afectată grav la partea de infrastructură, administrația liberală din comuna Cîlnic s-a gândit să își spele păcatele chiar în ultima săptămână de campanie electorală. Și astfel, localnicii din satul Pinoasa, mult departe de Uniunea Europeană, vor fi chemați, duminică, la urne să-și voteze eurodeputații, călcând pe un drum care le-a fost ,,reparat” pe ultima sută de metri din campanie, acesta fiind plin de găuri de mai bine de șase luni. Drumul pe o distanță de opt kilometri a fost astfel reparat, miercuri, primarul chemând la lucru un utilaj de la Primăria Bălești.

Ce nu a făcut primarul liberal Vulpe în ultimul an de mandat a făcut în ultima săptămână de campanie pentru alegerile europarlamentare.
Edilul s-a concentrat astfel pe satul Pinoasa, unde ar fi aproape 200 de votanți, reparându-le un drum plin de cratere, pe care primarul l-a văzut în starea actuală abia acum.
Mai exact, a trimis un utilaj în zonă, pe o prietenie cu colegul său liberal de la Bălești, cu care s-au nivelat părți din drumul respectiv.
Oamenii s-au declarat mulțumiți de operațiune, dar au spus că vor taxa administrația pentru că a încercat astfel să-i ,,mituiască’’ electoral.
De altfel, omul de nădejde al primarului în satul Pinoasa este consilierul local PNL, Dobrițan Paula, care se afirmă în acest sat uitat de lume dirijând acum chiar utilajul aflat la lucru.
Consiliera liberală a muncit cândva casieră la o bancă, dar în ultimul timp s-a specializat în infrastructură rutieră rurală.

De altfel, alesul local s-a remarcat doar prin împărțirea cu generozitate a plaselor către cetățenii așa-zis defavorizați din comuna Cîlnic.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here