Victorie la scor pentru Pandurii

1026

Pandurii Târgu Jiu a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 5-2, Dacia Unirea Brăila, formaţie aflată pe penultimul loc în clasament. Pandurii a deschis repede scorul, în min. 10, prin Andrei Blejdea, care a preluat balonul la mijlocul terenului, a pătruns în careu şi a înscris cu un şut pe lângă portar. Oaspeţii au egalat în min. 22, prin Costin Ciucureanu, din lovitură liberă de la 27 de metri.

Nu au trecut nici 5 minute, şi Pandurii au majorat scorul, Patrick Popescu înscriind cu capul, din 9 metri, în stânga portarului. Pe finalul primei reprize, George Tudoran a înscris cu un şut plasat, de la 14 metri. 3-1 şi jucătorii de la Pandurii au intrat liniştiţi la vestiare.

Oaspeţii au redus din diferenţă abia în min. 62, când Momodou Jallow a reuşit un şut superb, în vinclu, de la 23 de metri. Pandurii nu fac pasul înapoi, iar în min. 66, Robert Bratu reface diferenţa de două goluri, cu o lovitură de cap din 7 metri. Peste alte cinci minute, George Tudoran reuşeşte dubla, înscriind în dreapta portarului, din lovitura de pedeapsă.

S-a terminat 5-2, o victorie importantă pentru Pandurii, care nu reuşiseră să se impună în acest an. Etapa viitoare, Pandurii va juca în deplasare, la Ripensia Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here