Silozul sacoşă, o soluţie excelentă şi pentru fermierii români

467
Foarte mulţi fermieri români producători de cereale şi oleaginoase boabe sunt nevoiţi să vândă producţia la preţuri mici direct din câmp sau să plătească taxe mari pentru depozitare. Soluţia la aceste probleme poate fi silozul sacoşă.

Dacă sunteţi în căutarea unui sistem de stocare a produselor agricole (boabe sau siloz) nu trebuie să căutaţi prea departe ca să găsiţi o soluţie ieftină şi rapidă. Sistemul de siloz sacoşă va putea fi amplasat unde doriţi. Silozul sacoşă poate fi pus într-un padoc, lângă fermă sau direct în tarlaua de producţie. Recolta nu va întârzia să aştepte şi astfel evitaţi pierderile prin scuturare şi faceţi economii de transport, de combustibil şi de forţă de muncă.Silozul sacoşă poate fi procurat şi instalat în două săptămâni. Iar infrastructura poate fi uşor de mutat dintr-un loc în altul. Astfel evitaţi să mai fiţi sub controlul negustorilor de cereale care vă pot manipula în favoarea lor. Având silozuri sacoşă puteţi evita amestecurile dintre produse sau soiuri. În aceste silozuri boabele îşi păstrează toate calităţile inclusiv culoarea, timp de 24 de luni. De asemenea şi silozul pentru animale.
Ca distribuitori pentru cele mai respectate branduri de silozuri sacoşă amintim firmele Mainero Akron şi Ipesa. Un siloz sacoşă este pur şi simplu o pungă lungă de polietilenă cu dimensiuni de: 2.75m x 60m, capacitate de cca. 220 de tone de grâu sau 2.75m x 75m, capacitate de cca. 275 de tone de grău. Silozul sacoşă este sigilat şi etanş. El este completat de o maşină specială de umplere şi una de golire. Cea de umplere are o capacitate de 250 de tone pe oră iar cea de golire de 180 tone pe oră.
Selecţie realizată de DANIELA SCAFEŞ, după Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here