Accident cu trei victime la Lelești

867

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a produs, miercuri seara, pe DN 67, în comuna Lelești, trei persoane fiind rănite.
Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că un tânăr de 26 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism, din direcția Lelești spre municipiu, nu a respectat condițiile privind efectuarea manevrei de depășire și, în timp ce se afla pe contrasens, a intrat în coliziune cu o altă mașină, condusă regulamentar, din sens opus, de un alt șofer în vârstă de 23 de ani, din comuna Runcu.„În urma impactului, conducătorul auto, în vârstă de 23 de ani şi o pasageră în vârstă de 27 de ani, din comuna Runcu, aflaţi în acelaşi autoturism, precum şi o pasageră, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, pasageră pe scaunul din dreapta față al celuilalt autoturism, au suferit leziuni şi au fost transportați la spital, pentru efectuarea de investigații amănunțite și acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii prezenți la fața locului au efectuat cercetarea locului faptei, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
La fața locului au fost trimise o autospecială de lucru cu apă și spumă, un echipaj pentru descarcerare, unul SMURD, din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu-Jiu și două ambulanțe din cadrul SAJ.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here