Dosar penal la Rânca

644

Un tânăr de 21 de ani, din Drobeta Turnu Severin, care a mers să se distreze la Rânca, s-a ales, joi, cu dosar penal, după ce a fost depistat în timp ce conducea un AVR, pe Drumul Naţional 67 C.
„Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Novaci au identificat în trafic un tânăr de 21 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți, în timp ce conducea un ATV, pe DN 67-C Rânca, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu deține permis de conducere”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Bărbatul riscă să stea până la cinci ani după gratii. Cu dosar penal s-a ales și un bărbat de 40 de ani, din comuna Mătăsari, care a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 673 Turceni, fără a deţine permis de conducere.
Tot joi, un bărbat de 31 de ani, din Râmnicu Vâlcea, a fost prins în timp ce conducea o mașină, pe DN 67-C Novaci, care era radiată din circulație de către autoritățile germane. „În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice”, au mai precizat reprezentanții IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here