Sărbătoare la Centrul de Recuperare din Târgu-Jiu

607

Pe data de 8 septembrie, în zi de mare sărbătoare creștinească, la Centrul de Recuperare (de tip ambulatoriu) din cadrul Centrului de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Handicap din Târgu-Jiu a fost sărbătorită micuța Sofia. Bucuria de pe chipul său a fost nemăsurată, fata neașteptându-se la o asemenea surpriză.

Aniversarea unui copil este un eveniment important într-o familie, un motiv de sărbătoare, relaxare și amuzament, dar și de strângere de amintiri minunate pentru restul anilor. Orice copil trăiește un centru de recuperare (2)sentiment deosebit de plăcut atunci când, de ziua lui, i se pregătește un tort și o petrecere surpriză, la care participă câțiva prieteni. La fel se întâmplă și cu copiii care frecventează Centrul de Recuperare (de tip ambulatoriu) din cadrul Centrului de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Handicap Târgu-Jiu. Joi, 08 septembrie 2016, acești micuți au avut din nou un motiv de bucurie, prilejuit de împlinirea vârstei de 5 anișori, a colegei lor Sofia.
centru de recuperare (3)Cu această ocazie, părinții, împreună cu angajații centrului, au organizat un eveniment festiv pentru acești minunați copii, petrecere de la care nu au lipsit baloanele, tortul, cântecele și voia bună.
În așteptarea următorului prilej de sărbătoare, angajații Centrului de Recuperare doresc să-i ureze micuței Sofia, și pe această cale, un călduros “La mulți ani !”.
centru de recuperare (4)Centrul de Recuperare (tip ambulatoriu), aflat în subordinea D.G.A.S.P.C. Gorj, situat în Târgu-Jiu, pe strada Tineretului, nr. 9, vine în sprijinul copiilor cu dizabilități din județul Gorj și oferă, prin specialiștii săi, următoarele servicii: kinetoterapie, terapie ocupațională, logopedie și consiliere psihologică.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here