Şoferi cercetaţi de poliţişti

526

Doi conducători auto s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistaţi la volanul unor autoturisme neînmatriculate. Un alt şofer este cercetat de oamenii legii pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Doi gorjeni sunt cercetaţi de poliţişti după ce au fost prinşi la volanul unor autoturisme neînmatriculate. Astfel, în după-amiaza zilei de duminică, la orele 16:10, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.10 Poliţie Rurală Bumbeşti-Jiu, au depistat în trafic un tânăr de 27 ani, din comuna Bălăneşti, în timp ce acesta conducea un autoturism neînmatriculat. Câteva zeci de minute mai târziu, un alt gorjean, de această dată din comuna Stejari, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, pe strada Nicolae Titulescu din municipiu. „Cei doi conducători auto sunt cercetaţi de poliţişti, în cauză fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare”, a anunţat Daniel Tică, purtător de cuvânt al IPJ Gorj.

Prins beat la volan
Un alt conducător auto este cercetat de oamenii legii după ce a fost prins beat la volanul unui autoturism. „Poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu, au identificat în trafic pe un bărbat de 40 ani, din municipiul Vulcan, judeţul Hunedoara, în timp ce acesta conducea un autoturism pe strada Luncilor, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Testat cu aparatul etilotest, conducătorul auto a prezentat o concentraţie de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Judeţean “Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu, pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a anunţat Daniel Tică. În prezent, hunedoreanul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here