Ninsoare de primăvară, la Spitalul de Pneumoftiziologie

633

Pacienţii, dar şi cadrele medicale şi personalul administrativ de la Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu se bucură, de un peisaj de basm, în această perioadă. Pe culmile munţilor s-a aşternut un strat subţire de zăpadă, ceea ce oferă o privelişte de la care nu-ţi mai vine să-ţi iei ochii.

ninsoare dobritaÎn timp ce la Târgu-Jiu ploua, pe crestele munţilor din jurul Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din Runcu se aşternea zăpada. Pacienţii, dar şi angajaţii unităţii, au admirat peisajul de poveste, de la ferestrele spitalului. Deși suntem în plină primăvară, ninsoarea de ieri dimineață făcea să ninsoare sp dobritapară că iarna s-a întors în județul nostru. Cei care se aflau la Spitalul de Pneumoftiziologie nu au ratat ocazia de a imortaliza peisajul hivernal și de a se bucura de, probabil, ultimele răbufniri ale iernii.
Din fericire, ninsoarea din ultimele zile nu a îngreunat deloc activitatea unităţii, pe drumul de acces spre unitate nedepunându-se zăpadă.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here