53 de utilaje au deszăpezit drumurile judeţene

405

zapada-deszapezire-400x300-ciprian-sterianDrumurile judeţene din Gorj au fost deszăpezite, ieri, cu 53 de utilaje. Au fost împrăştiate peste 40 de tone de material antiderapant şi s-a acţionat pe toate arterele judeţene.

Ninsoarea a continuat în ultimele două zile, astfel că drumarii gorjeni au lucrat la foc continuu. Conform raportărilor zilnice, ieri, în judeţul Gorj s-a acţionat cu 53 de utilaje şi au fost împrăştiate 44 de tone de material antiderapant până la orele după-amiezii. În ceea ce priveşte starea carosabilului, în judeţul nostru, pe DN 67C km 16+000 – 34+200 Novaci – Rânca, zăpada a atins 1-4 cm, iar pe DN 67D km 30+000 – 39+050 Tismana – Baia de Aramă, 1-2 cm.

De precizat faptul că pe traseul Novaci-Rânca, pe anumite porţiuni vizibilitatea a fost redusă, sub 100 de metri, înregistrându-se şi viscol la sol.

Întrucât ninsoarea continuă să cadă şi, conform informării meteorologilor, va continua să ningă şi astăzi, drumarii sunt în alertă, intervenind continuu, pe toate drumurile judeţene şi sunt pregătiţi să facă faţă situaţiei.

Circulaţia se desfăşoară în condiţii de iarnă în judeţul Gorj, şoferilor recomandându-li-se să adapteze viteza la condiţiile de drum şi să-şi echipeze corespunzător autoturismele.

Minodora Sucea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here