40 de ani pentru firma de top a Gorjului! – Conferință și workshop, la aniversarea Centrului de Calcul Târgu-Jiu

763

Clienți, parteneri și salariați ai Centrului de Calcul Târgu-Jiu au fost prezenți, joi după-amiază, la Sala Rondă a Restaurantului “Anna Events” din municipiu pentru a marca, printr-o conferință și un workshop,   performanța și inovarea de care a dat dovadă, în ultimele patru decenii, societatea de top din municipiu.

În acest cadru, directorul societății, Dragoș-Viorel Ionică, a făcut o prezentare a Centrului de Calcul, în centrul de calcul (1)ceea ce privește resursa umană și dotările materiale. Societatea se bucură de altfel, din resurse proprii și proiecte europene, de o bază materială și umană de invidiat, Centrul de Calcul având 90 de calculatoare de ultimă generație, 12 imprimante și xeroxuri și serverele aferente, de mare capacitate. În ceea ce privește salariații, societatea din municipiu are 60 de angajați, anual numărul salariaților crescând cu centrul de calcul (2)minim șase persoane, media de vârstă fiind de 35 de ani. Directorul Centrului de Calcul a mai vorbit despre partenerii societății, despre siguranța informațiilor și despre certificările acesteia. “Centrul de centrul de calcul (10)Calcul Târgu-Jiu se dezvoltă pe toate palierele chiar și în această perioadă dificilă în care sunt probleme cu resursa umană”, a declarat, în fața audienței, Dragoș Ionică.

Securitatea datelor
Le-a vorbit apoi celor prezenți și Bebe-Viorel Ionică, fostul director al Centrului de Calcul Târgu-Jiu, centrul de calcul (3)care le-a explicat celor prezenți cât de importantă este securitatea cibernetică, domeniu în care acesta a lucrat la nivelul Ministerului Comunicațiilor în ultimii aproape 4 ani de zile.
centrul de calcul (4)Au mai fost prezentate, de asemenea, în acest cadru, și programele marca Centrul de Calcul, utilizate deja de numeroase instituții publice din țară. Tot aici s-a prezentat, pe larg, câteva din componentele centrul de calcul (6)managementului documentelor, programe realizate de societatea de IT gorjeană, și informații noi despre semnătura electronică.
centrul de calcul (7)De altfel, potrivit specialiștilor în IT ai Centrului de Calcul, managementul documentelor, programe inovate de societatea din Gorj, micșorează substanțial timpul de lucru al funcționarilor publici. centrul de calcul (8)Nenumărate primării, spitale și alte instituții publice din țară lucrează deja pe programele inovative ale Centrului de Calcul Târgu-Jiu, societate de top din municipiu, ajunsă la frumoasa vârstă de 40 de ani.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here