29 de stomatologi vor contract cu Casa de Asigurări de Sănătate

637

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a organizat o sesiune de contractare la care au avut posibilitatea de a participa şi medicii stomatologi. Preşedintele CJAS precizează că au depus documentele 29 de stomatologi, 19 din mediul urban şi 10 din mediul rural.

În pachetul minimal se regăsesc serviciile de medicină dentară de urgenţă. Potrivit reprezentanţilor CJAS Gorj, în pachetul de servicii de bază se regăsesc consultaţii, servicii profilactice, tratamente protetice şi ortodontice, precum şi alte tratamente, inclusiv serviciile de medicină dentară de urgenţă.
Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Gorj a organizat, în perioada de 04.06.2014-10.06.2014, o sesiune de contractare pentru toţi furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale destinate recuperării unor deficienţe organice sau funcţionale în ambulatoriu. Aproape 30 de stomatologi şi-au depus cererile de intrare în relaţie contractuală, însoţite de documentele prevăzute de legislaţia în vigoare, precum şi cele suplimentare, solicitate de CJAS Gorj. „Avem 29 de medici stomatologi înscrişi, 19 dintre ei sunt din mediul urban şi zece din mediul rural”, confirmă Daniel Bondoc, preşedintele CJAS Gorj.
În data de 19.06.2014 se va afişa lista furnizorilor pe domenii de asistenţă medicală care îndeplinesc condiţiile de eligibilitate în vederea contractării pentru anii 2014-2015, precum şi lista furnizorilor respinşi la contractare, cu detalierea exactă a motivelor pentru care au fost respinşi, furnizorii având posibilitatea să le conteste în termen de 24 de ore de la afişare.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here