174 de noi bilete de tratament, oferite de CJP Gorj

455

Un număr de 174 de bilete de tratament au fost puse, în această perioadă, la dispoziţia pensionarilor gorjeni, care doresc să urmeze diverse cure de tratament în staţiunile balneo-climaterice din ţară. Aceasta este seria cu numărul 17 de bilete de tratament eliberate de Casa Judeţeană de Pensii Gorj în cursul acestui an.

Cea de-a şaptesprezecea serie de bilete de tratament a ajuns la Casa Judeţeană de Pensii Gorj, astfel că solicitanţii acestora vor pleca în staţiunile balneare în perioada 30 octombrie-1 noiembrie. Listele cu persoanele care au primit repartiţie pentru această serie sunt afişate la sediul şi pe pagina de internet a instituţiei. 125 de bilete au fost date deja spre repartiţie, iar 46 au rămas nerepartizate. Cele 125 de bilete puse la bătaie, au ca şi destinaţie următoarele staţiuni balneo-climaterice din ţară: Bala, Buziaş, Căciulata, Călimăneşti, Covasna, Felix, Govora, Herculane şi Olăneşti.

Biletele nevalorificate până astăzi inclusiv, se vor redistribui mâine, 28 octombrie. Este vorba de 49 de tichete: 15 la Bala, 12 la Buziaş, 16 la Căciulata, două la Covasna şi patru la Geogiu. Eliberarea biletelor de tratament se face numai titularilor de cerere.
La ridicarea tichetului aprobat, titularul trebuie să prezinte: noul formular de cerere (pentru cei care au depus iniţial formularul vechi), talon de pensie anterior lunii de plecare în staţiuni, bilet de trimitere de la medicul de familie pentru staţiunea aprobată, act de identitate, declaraţie pe propria răspundere privind realizarea altor venituri, iar unde este cazul, plan de recuperare, certificat de handicap pentru legi speciale, toate aceste acte urmând a fi prezentate şi în copie şi în original pentru ridicarea tichetului.
Reprezentanţii Casei Judeţene de Pensii Gorj aduc la cunoştinţa pensionarilor faptul că, având în vedere că tratamentul balnear şi pentru recuperare a capacităţii de muncă este un serviciu medical, iar din prima zi a lunii trecute a devenit obligatoriu folosirea cardului de sănătate, la momentul prezentării în staţiunea balneară, beneficiarii trebuie să aibă asupra lor cardul de sănătate, activat la medicul de familie şi să cunoască codul PIN al acestuia.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here