16.000 de târgujieni şi-au plătit integral impozitele pe 2014

475

Municipalitatea le aminteşte târgujienilor care doresc să beneficieze de bonificaţia de 10%, să-şi achite integral impozitele locale până la data de 31 martie. Până în prezent, 16.000 de persoane fizice şi-au achitat integral taxele şi impozitele pe anul în curs, bonificaţiile acordate acestora fiind în valoare de 3.000.000 lei.

Târgujienii nu se grăbesc să îşi achite impozitele şi taxele la început de an. Nivelul încasărilor până la această oră este aproximativ la fel ca şi anul trecut. Reprezentanţii Direcţiei Publice de Venituri Târgu-Jiu amintesc faptul că cei care plătesc impozitele integral până la data de 31 martie vor beneficia de o reducere de 10 procente.
“Scadenţa pentru plata taxelor şi impozitelor locale este 31 martie. Cei care plătesc integral impozitele vor beneficia de bonificaţia de 10%. Până la această oră, 16.000 de persoane fizice au achitat integral taxele şi impozitele, bonificaţia de care au beneficiat fiind de 3.000.000 lei”, a declarat Mariana Budulan, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Publice de Venituri din cadrul Primăriei Municipiului Târgu-Jiu.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here