12 premii I pentru elevii gorjeni la Concursul Naţional „Memorial Raul Surdoiu”

624

Elevii de la Palatul Copiilor Târgu-Jiu şi cei de la Clubul Copiilor Târgu-Cărbuneşti au obţinut nu mai puţin de 12 premii I la Concursul Naţional de Protecţia Mediului „Memorial Raul Surdoiu”, ce s-a desfăşurat în week-end, la Săcelu

3Zeci de copii din mai multe judeţe din ţară au participat în perioada 6 – 8 iunie 2014 la cea de-a XVI-a ediţie a Concursului Naţional de Protecţia Mediului „Memorial Raul Surdoiu”, organizat de Palatul Copiilor Târgu-Jiu la Săcelu. „Am avut în jur de 80 de participanţi din 18 judeţe. Dintre acestea, doar Maramureşul, Neamţul şi Tulcea au participat indirect cu lucrări. Au fost acordate peste 70 de premii şi menţiuni. S-au remarcat echipajele judeţelor Gorj şi Dolj. Judeţul Dolj a excelat la cea de-a treia secţiune a concursului, „costumaţii ecologice”, iar echipajul Palatului Copiilor Târgu-Jiu a avut iarăşi o prezentare de excepţie. Ne-am legat de cele patru elemente.

6Tema generală a acestei secţiuni a fost <<Pălăria>>”, a precizat Cristina Ciolacu, coordonatorul cercului de protecţia mediului din cadrul Palatului Copiilor Târgu-Jiu. Elevii gorjeni, atât cei din Târgu-Jiu, cât şi cei din Târgu-Cărbuneşti, au reuşit să impresioneze juriul, obţinând nu mai puţin de 12 premii I.

4Astfel, echipajul Palatului Copiilor Târgu-Jiu a obţinut un premiu I la secţiunea „PowerPoint”, categoria „liceu”, două locuri I la „Desen”, trei locuri I la „Fotografie”, două locuri I la „Pictură” şi un loc I la secţiunea „Costumaţii ecologice”.

7Elevii de la Clubul Copiilor Târgu-Cărbuneşti şi-au adjudecat un loc I la secţiunea „PowerPoint” şi două locuri I la „Desen”. În total, în cadrul acestui concurs au fost acordate 38 de premii I, 21 de premii II, 15 premii III şi două menţiuni, iar fiecare participant a primit câte o medalie.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here