11 medalii pentru vulpiştii gorjeni

541

Noi succese pentru copiii care fac parte din Cercul de Radiogonometrie de la Palatul Copiilor Târgu-Jiu. Ei au participat săptămâna trecută la Campionatele Naţionale de Radiogoniometrie pe Echipe, competiţie de la care s-au întors cu nu mai puţin de 11 medalii: 4 de aur, 4 de argint şi 3 de bronz.

În perioada 26-28 iulie 2013, în oraşul Ulmeni din judeţul Maramureş s-au desfăşurat Campionatele Naţionale de Radiogoniometrie pe Echipe (Vânătoare de Vulpi), în probele de 144 Mhz, 3,5 MHz şi ştafetă.
Judeţul Gorj a fost reprezentat cu succes la această competiţie de elevi pregătiţi la Cercul de Radiogoniometrie din cadrul Palatului Copiilor Târgu-Jiu, coordonat de prof. Adrian Marcu, şi legitimaţi la secţia de radioamatorism a Clubului Sportiv de Performanţă Pandurii Târgu-Jiu.
Reprezentanţii Gorjului au obţinut 11 medalii, din care 4 de aur, 4 de argint şi 3 de bronz. Echipele medaliate au fost următoarele: Marcu Valentina, Mergea Emilia, Mija Denise (Junioare), Manea Ramona, Creţan Simona, Fola Claudia (Senioare 1), Mija Maria, Mija Eliana (Senioare 2), Munteanu Robert, Bobârsc Mircea, Ciocanea Alexandru (Juniori) şi Marcu Adrian, Poenar Dragoş, Săvulescu Eduard (Seniori).
C.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here