1 MILION de trandafiri pentru a-şi împăca soţia de 8 Martie

472

trandafiriUn bărbat din Kazakhstan a decis să-şi impresioneze soţia într-o manieră deosebită.

 

 

Cei doi au avut recent o dispută de cuplu, iar femeia era hotărâtă să depună actele de divorţ.

 

 

 

Bărbatul, care a vrut să rămână anonim, nu avea argumentele necesare pentru a o face pe nevasta lui să se răzgândescă şi s-a gândit că un buchet de flori l-ar ajuta oarecum în demersul lui. Numai că buchetul nu era unul obişnuit. El a comandat 1 MILION de trandafiri roşii pentru a-şi cere scuze şi pentru a-şi dovedi dragostea pentru soţia sa. trandafiri_rosiiCei doi locuiesc în orăşelul Kyzylorda, din sudul republicii kazace. Cum nicio florărie locală nu îi putea onora comanda, soţul a mers în cel mai mare oraş al ţării, Alma-Ata, unde a solicitat unei florării inedita sa cerere.

Mai mult decât bucuros, proprietarul florăriei a spus că va onora comanda, mai ales că preţul unui trandafir variază între 500 şi 1000 de tenge (1000 de tenge = 24 RON).

Cu tot discountul oferit clientului, comanda ar valora în jur de 9 milioane de dolari. „În mod normal, importăm flori din China sau Uzbekistan, dar pentru acest client special vom aduce trandafirii direct din Olanda”, a spus proprietarul florăriei.

Selecţie realizată de Daniela Scafeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here