„Te Sărut de Dragobete”

361

tsd dragobete (1)Tinerii social-democraţi (TSD) au invitat ieri trecătorii din Parcul Central al muncipiului Târgu-Jiu să iubească.

Îndrăgostiţii care au dorit un certificat de îndrăgostit au avut posibilitatea să îşi facă şi o fotografie la minut, lângă o inimă uriaşă.

Cei care şi-au manifestat dragostea nu au ţinut cont de vârstă. Astfel, printre fericitele cupluri am găsit chiar un exemplu de longevitate, o pereche căsătorită de 35 de ani care încă se iubesc cu pasiune. „Am venit aici pentru că suntem îndrăgostiţi, suntem oameni la care ne place viaţa. S-au gândit bine ce au făcut aici. Este altceva, este ceva frumos”, au spus cei doi îndrăgostiţi.
Fotografii la minut
Îndrăgostiţii au primit câte un certificat de îndrăgostit iar doamnele câte o garoafă roşie. Aproximativ o sută de cupluri au trecut ieri pe la cortul TSD, alegând inclusiv să se fotografieze alături de persoanele iubite. Unii s-au „pozat” doar cu iubita, iar alţii chiar cu toată familia. Evenimentul a fost organizat special de Dragobete, sub denumirea de „Te Sărut de Dragobete”.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here