„Picături de lumină” la CNTV

424
Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj vor organiza în anul şcolar 2009/2010 concursul judeţean „Picături de lumină”.

Lansarea acestuia va avea loc mâine, la orele 9, în amfiteatrul Colegiului Naţional „Tudor Vladimirescu”, unde vor participa şi profesori coordonatori cu munca educativă de la nivelul judeţului. Scopul concursului este popularizarea Legii 272/2004 privind protecţia şi promovarea drepturilor copilului, atât în rândul elevilor, părinţilor, cât şi a cadrelor didactice.

Concursul este adresat elevilor din clasele I-X şi va avea probele: de pictură, de evaluare a cunoştinţelor, de eseuri şi de proiecte. Primele trei probe se adresează claselor primare şi gimnaziale, iar ultima probă, cea de proiecte, este pentru elevii claselor a IX-a şi a X-a. Toate probele mai sus enumerate se vor desfăşura la nivel de şcoală, la nivel zonal şi la nivel judeţean. Înscrierea şcolilor se va face în luna octombrie, urmând ca cele trei faze ale concursului să se desfăşoare în perioada noiembrie 2009-mai 2010.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here