„Indiana Jones”, ghid la Peştera Polovragi

907
felicia popescuTuriştii care ajung la Peştera de la Polovragi au parte de o experienţă pe care nu o uită prea curând, ghidul de acolo fiind considerat unul dintre cei mai originali.

Felicia Popescu, angajată a Muzeului Judeţean Gorj, întruchipează, după caz, diferite personaje şi încearcă să le facă traseul cât mai spectaculos şi interesant vizitatorilor care nu regretă niciodată şi promit să se întoarcă, după cum lasă scris şi în cartea de sugestii, impresii şi sesizări a peşterii.

Peştera de la Polovragi se va închide curând, în acest an, urmând ca vizitarea să fie din nou posibilă din primăvară. Cei care vor regreta cel mai mult însă vor fi vizitatorii care, indiferent de vreme, sunt mereu încântaţi de privelişte dar şi de modul în care peştera le este prezentată de către ghidul Felicia Popescu. Pentru că se îmbracă ciudat şi recurge la tot felul de deghizări, turiştii o numesc fie Michael Jackson al României, fie Indiana Jones sau cam cum le mai vin idei, toţi fiind, însă de acord asupra pregătirii şi capacităţii de a atrage a ghidului. Mesaje de genul „O prezentare de neuitat”, „Multe urări de bine pentru al doilea Michael Jackson”, „O peşteră minunată şi cea mai drăguţă, simpatică şi instruită doamnă ghid” sau „Mulţumim domnişoarei Indiana Jones” sunt doar câteva din cuvintele pe care vizitatorii au ţinut să le lase scrise. Aceştia vin din toată ţara şi nu numai, existând inclusiv un mesaj de la un indian, la fel de plăcut impresionat de ghid.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here