„Cartea Şoaptelor”, lansată la Târgu-Jiu la începutul lunii mai

533

cartea soaptelorDeşi, iniţial, se vroia ca lansarea romanului „Cartea Şoaptelor” a lui Varujan Vosganian la Târgu-Jiu să se facă în săptămâna de după Paşti, ulterior autorul şi-a exprimat dorinţa de a face prezentarea la începutul lunii mai.

Întrucât după sărbătoarea pascală mai sunt doar câteva zile din această lună, Varujan Vosganian a decis ca prezentarea la Târgu-Jiu a romanului „Cartea Şoaptelor” să fie făcută la începutul lunii mai. „Am discutat cu Varujan Vosganian şi am ajuns la concluzia că timpul este prea scurt pentru a putea face prezentarea romanului „Cartea Şoaptelor” în prima săptămână de după Paşti. Prin urmare, am decis ca lansarea sa la Târgu-Jiu să se facă la începutul lunii mai. Vă vom comunica din timp ziua şi locul unde va fi lansarea”, a precizat Laurian Stănchescu, Consilierul pe Probleme de Cultură dar şi colegul lui Vosganian în Uniunea Scriitorilor Români.

Mai mult decât atât, Laurian Stănchescu a luat legătura şi cu autorităţile judeţului Gorj, informându-le cu privire la această lansare şi consultându-le în privinţa locaţiei unde să se desfăşoare. Vom reveni cu noi detalii, pe măsură ce le vom avea.

Minodora Sucea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here