“Măriile Gorjului”, Maria Gugu şi Luiza Ciudin, în finala “Românii au talent”

674

Mariile GorjuluiGrupul „Măriile Gorjului” al Şcolii Populare de Artă Târgu-Jiu a impresionat juriul concursului „Românii au talent”, reuşind să treacă şi de faza preselecţiei, dar şi de semifinală. La fel de talentate s-au dovedit şi interpretele Maria Gugu şi Luiza Ciudin.

O nouă reuşită pentru „Măriile Gorjului”. Ele au urcat pe scena concursului „Românii au talent” sâmbătă, când a avut loc semifinala. Prestaţia „Măriilor” a fost mai bună decât cea din faza de preselecţie, la fel cum trebuie să fie şi următoarea lor apariţie pe scena acestui concurs. “Sunt fericit şi îngrijorat, totodată, pentru că va trebui să muncim mai mult, să fie plusul necesar între Maria Guguevoluţia din faza de concurs şi fazele următoare”, preciza Viorel Gârbaciu, directorul Şcolii Populare de Artă Târgu-Jiu. Duminică, 28 august 2011, în concurs au intrat alţi artişti ai Şcolii Populare de Artă Târgu-Jiu: Grupul de Fluieraşi şi Naişti „Jiana” şi profesorul Ştefan Popescu. Până la închiderea ediţiei noastre încă nu se ştia dacă ei au intrat în finală. “Suntem bucuroşi şi aşteptăm cu mari speranţe evoluţia Grupului „Jiana” şi a lui Ştefan Popescu”, a spus Viorel Gârbaciu, directorul Şcolii Populare de Artă Târgu-Jiu. Pentru conducerea Şcolii Populare de Artă Târgu-Jiu reuşita artiştilor săi este cu atât mai mare cu cât “până acum nicio şcoală populară de artă din ţară nu a mai urcat pe scena acestui concurs”, după cum susţine Gârbaciu.

Maria Gugu şi Luiza Ciudin, în finală

Maria Gugu, intrapreta de muzică uşoară, în vârstă de doar 11 ani a avut o evoluţie de excepţie pe scena concursului „Românii au talent”, calificându-se în finală. La fel s-a întâmplat şi în cazul Luizei Ciudin, tânăra interpretă de muzică populară. Deşi au vârste fragede, gorjencele au uimit cu talentul lor, dar şi cu stilul de interpretare. Publicul şi juriul concursului „Românii au talent” nu puteau să nu aprecieze, la adevărata valoare, evoluţiile Mariei Gugu şi Luizei Ciudin. Fetele au de muncit serios în următoarea perioadă pentru a face o bună impresie şi în finală.

Minodora Sucea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here