Un nou concurs pentru șefia poliției din Tismana

810

Inspectoratul de Poliție Județean Gorj organizează un nou concurs pentru șefia poliției din orașul Tismana. Concursul are loc la începutul lunii august.

Ofițerii de poliție interesați de post au termen până pe data de 16 iulie să se înscrie la concurs. Ei trebuie să aibă studii universitare sau postuniversitare în domeniul management sau în specialitatea studiilor funcției de bază și cel puțin cinci ani vechime în poliție.
Concursul va consta în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale privind activitatea de management resurse umane în unitățile de poliție ale MAI, care se se va desfășura la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj în data de 9 august. Evaluarea probei de concurs se face cu note de la 1 la 10. Nota minimă de promovare a probei de concurs este 7,00.
Reamintim că la ultimul concurs, din luna mai, cinci ofițeri au participat la examen. Niciunul nu a reușit să treacă de interviu și să ocupe postul prin concurs. Cea mai mare notă a fost 6,92, sub pragul minim de promovare, iar cea mai mică – 3,31.
Potrivit site-ului IPJ Gorj, Poliția Orașului Tismana este condusă, prin împuternicire, de inspectorul principal de poliție Constantin-Ionuț Buda.
I.I.