Tendințele anului 2019 în modă

1449

2019 se anunță a fi anul femeilor puternice! Nu a trecut foarte mult timp de când ținuta clasică a unei femei elegante, de carieră, era compusă automat dintr-un costum negru, fie el cu fustă sau pantaloni. Puține femei făceau compromisuri, pe plan vestimentar, atunci când era vorba de ținuta de la birou, de exemplu, pentru că riscau să nu fie luate în serios.  
Acele vremuri au trecut, din fericire, și, odată cu dispariția lor, femeile de pretutindeni au devenit mult mai puternice. Femeia de carieră din 2019 nu mai face niciun compromis – se îmbracă exact așa cum își dorește, își asumă riscuri și se folosește de ținuta ei pentru a transmite un mesaj.

Transformarea ținutei office
În 2019, costumul elegant poate fi sexy, poate fi extrem de decoltat, poate avea decupaje sau imprimeuri neașteptate. Noua eleganță nu mai are nimic de-a face cu vechiul costum negru. Noua eleganță înseamnă culori tari, pe care le poți purta întreaga zi, înseamnă combinații neașteptate de materiale și siluete extrem de variate – de la piese foarte strâmte pe corp, până la sacouri supradimensionate.
 
Carourile și culorile tari, must have în garderobă
Carourile pot scoate o ținută din anonimat și te pot pune în centrul atenției. Ai grijă însă cum le combini, pentru a păstra efectul elegant al ținutei.
Culorile tari n-ar trebui să-ți lipsească nici ele din garderobă în 2019. Se poartă roșul intens, albastrul electric, galbenul în aproape toate formele lui și multe nuanțe de grena.

Decupajele îndrăznețe și neașteptate, în vogă în acest sezon 
Noua eleganță e provocatoare! Ținutele office din 2019 pot avea decupaje acolo unde te aștepți cel mai puțin, pot fi decoltate și foarte sexy, în ciuda croielilor clasice, poate chiar supradimensionate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here