Spre Rânca se circulă cu pause

584

drum rancaAccesul turiştilor în zona Rânca va fi limitat până mâine din cauza lucrărilor de asfaltare efectuate la principalul drum de acces din staţiune. Şeful Administraţiei Drumurilor Naţionale din Gorj, Dumitru Leuştean, afirmă că…

în perioada în care se toarnă asfaltul, maşinile vor fi oprite la intrarea în staţiune.  Accesul acestora va fi permis doar în anumite intervale, în pauzele pe care le vor considera utile muncitorii care asfaltează. Programul de lucru al acestora este 8.00 – 18.00, timp în care circulaţia va fi oprită prin staţiune, pe tronsonul de drum aflat în lucru.

Asfaltarea principalei şosele care traversează Rânca face parte dintr-un proiect mai amplu, în baza căruia firma Romstrade SA asfaltează drumul naţional 67 C dintre Novaci şi Sebeş, în judeţul Alba. Tronsonul dintre Novaci şi Rânca a fost deja modernizat în cursul acestei veri, muncitorii reuşind să toarne asfalt până aproape de vârful muntelui Păpuşa, din vecinătatea staţiunii. Tronsonul aflat acum în lucru are o lungime de aproape 4 kilometri şi traversează staţiunea de la nord la sud, asfaltarea făcându-se după ce, până acum, pe porţiunea respectivă au fost realizate reţelele de canalizare şi alimentare cu apă potabilă a cabanelor şi pensiunilor construite în ultimii ani.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here