Şofa cu permisul anulat

388

Un tânăr în vârstă de 33 de ani din Turceni nu a ţinut cont de faptul că permisul său de conducere fusese reţinut de către oamenii legii. Acesta a urcat din nou la volan încă a fost prins şi de data aceasta şofând. Acum s-a ales şi cu dosar penal.

Bărbatul din oraşul Turceni nu s-a aflat la primul contact cu poliţiştii rutieri. Ultima sa întâlnire cu ei s-a soldat cu reţinerea permisului său de conducere în vederea anulării.

Tânărul „a uitat” însă că nu mai are voie să şofeze şi a condus din nou un autoturism. Spre ghinionul său, maşina pe care o conducea a fost oprită în trafic de către oamenii legii. „În data de 24.11.2010, orele 01:55, în timp ce acţionau pe DE 79, în comuna Plopşoru, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Gorj au oprit pentru verificări autoturismul condus de către G.G., de 31 ani, din oraşul Turceni, judeţul Gorj. Cu ocazia controlului, poliţiştii au stabilit că cel în cauză nu avea dreptul de a conduse autovehicule pe drumurile publice, permisul de conducere fiindu-i reţinut în vederea anulării”, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj. Tânărul, de data aceasta, nu numai că a rămas cu permisul de conducere anulat, dar s-a ales şi cu un dosare penal pentru că a urcat la volan deşi nu avea acest drept.

Dorina Cioplea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here