Site propriu pentru APIA Gorj

525
De astăzi, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Gorj are un website propriu care are ca scop principal îmbunătăţirea relaţiei cu cetăţeanul, fermierul, precum şi dezvoltarea şi consolidarea imaginii instituţiei la nivel judeţean şi local.

Site-ul oferă posibilitatea accesării directe a informaţiilor de actualitate şi cu relevanţă pentru judeţul Gorj, cu adresabilitate directă atât fermierilor din judeţ sau instituţiilor publice interesate de activităţile derulate pentru sprijinirea sectorului agricol, cât şi mass-mediei sau oricăror alte persoane fizice sau juridice interesate.

Prin acest mijloc de comunicare, interesaţii au posibilitatea să obţină informaţii privind domeniul de activitate al instituţiei şi aria de acţiune, schemele de plăţi cu relevanţă pentru judeţul Gorj. De asemenea, există posibilitatea comunicării opiniilor, sesizărilor, reclamaţiilor online prin intermediul Chestionarului Online sau prin intermediul paginii de solicitare informaţii de interes public, de formulare petiţii, sesizări, reclamaţii online.
Adeptă a ideii de transparenţă, APIA Gorj a creat şi posibilitatea abonării prin e-mail la ultimele noutăţi apărute pe site sau la Buletinul Informativ al instituţiei, site-ul fiind creat în conformitate cu legislaţia în vigoare.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here