S-au trezit cu acoperişul în cap

384

trasnetCinci persoane au ajuns miercuri seara la spital după ce acoperişul unei clădiri s-a prăbuşit peste ele. Incidentul a avut loc la marginea municipiului Târgu-Jiu.

Cei cinci se adăpostiseră din cauza furtunii într-o casă aflată în construcţie. La un moment dat un fulger a lovit în acoperişul clădirii, acesta prăbuşindu-se peste persoanele din casă.

Târgujienii veneau de la o grădină unde munciseră aproape până seara. Mergând spre casă, aceştia au văzut că norii se strâng foarte repede şi că se apropie o furtună dar nu au băgat aceste aspecte în seamă. Nu aceeaşi reacţie au mai avut-o, însă, în momentul în care s-a pornit ploaia torenţială şi fulgerele. Oamenii au încercat să se ascundă de furia naturii, găsind refugiu într-o clădire în care nu era nimeni. Nu au reuşit, însă, fulgerul lovind chiar în acoperiş, care a picat peste ei.

La faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe care au preluat victimele şi le-au transportat la sediul Unităţii de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean. Acolo le-au fost acordate primele îngrijiri dar, potrivit medicului Ramona Oprea, starea lor este una stabilă şi destul de bună.

Dorina CIOPLEA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here