S-a oprit cu maşina într-un stâlp

450

descarcerareUn tânăr în vârstă de 18 ani, din Motru, a rămas prins între fiarele contorsionate ale maşinii pe care o conducea, după ce a intrat cu ea într-un stâlp. Băiatul a fost scos de acolo de către echipajul de descarcerare, care s-a chinuit timp de 20 de minute.

Radu I., de 18 ani, din Motru, se afla la volanul unui autoturism, luni seara. Potrivit oamenilor legii, acesta nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi, de asemenea, lipsa de experienţă şi imprudenţa şi-au spus cuvântul.

Băiatul a pierdut, la un moment dat, controlul asupra direcţiei, a ieşit de pe carosabil şi a intrat cu maşina într-un stâlp de pe marginea drumului.

Pentru a-l scoate dintre fiare a fost nevoie ca pompierii din cadrul echipajului de descarcerare să lucreze timp de aproximativ 20 de minute. “Cu ajutorul accesoriilor pentru descarcerare, cei zece pompieri militari care au participat la acţiunea de descarcerare şi salvare, au reuşit eliberarea persoanei în cauză dintre fiarele contorsionate ale maşinii şi l-au predat pe acesta Serviciului de Ambulanţă Gorj pentru continuarea investigaţiilor medicale”, a declarat Mihai Avramescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.

Rănit grav

Băiatul a fost preluat de către o ambulanţă şi transportat de urgenţă la Spitalul Târgu-Jiu. Acesta a suferit leziuni corporale destul de grave, dat fiind faptul că impactul cu stâlpul a fost unul destul de violent.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, Daniel Tică, şoferului i-au fost recoltate probe pentru a se stabili dacă acesta se afla sau nu sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul produceriii accidentului.

Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate în ce condiţii a avut loc evenimentul rutier.

Dorina Cioplea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here