S-a grăbit spre…un accident rutier

369

accident pistesti (1)O depăşire neregulamentară efectuată de către un târgujian a fost la un pas de a lua vieţile a doi oameni. Aceştia se aflau într-un autoturism care circula regulamentar prin comuna Scoarţa, în dreptul localităţii Pişteştii din Deal.

Un tânăr de 26 de ani care se afla la volanul autoturismului proprietate personală, încercând să depăşească, fără a avea voie să efectueze această manevră, a intrat pe contrasens, provocând un accident de circulaţie. Maşina condusă de acesta s-a izbit de un autovehicul care circula în mod normal, pe banda corectă. Acesta era condus tot de un târgujian, Gabriel B., de 28 de ani. “La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu-Cărbuneşti, care, în urma primelor cercetări efectuate, a stabilit că P. Liviu, de 26 ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală pe DN 67, în comuna Scoarţa, sat Pişteşti din Deal, a efectuat neregulamentar manevra de depăşire a unui alt autoturism şi intrând pe sensul opus de circulaţie, s-a tamponat cu autoturismul condus de B. Gabriel, de 28 ani, din municipiul Târgu-Jiu”, a declarat Daniel Tică, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

Scoasă din maşină de către pompieri

accident pistesti (2)Atât tânărul de 28 de ani cât şi pasagera din partea dreaptă din acelaşi automobil au fost răniţi. Anca D.B., de 24 de ani, a rămas prinsă între fiarele contorsionate, fiind nevoie de intervenţia Serviciului de Deascarcerare, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj. “Am fost solicitaţi să intervenim la un accident de circulaţie care a avut loc în comuna Scoarţa, sat Pişteştii din Deal, pentru a scoate o tânără din maşina în care rămăsese blocată. Intervenţia a durat aproximativ 13 minute”, a declarat Mihai Avramescu, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj. Femeia a fost preluată imediat şi transportată de urgenţă la spital, pentru a i se acorda îngrijiri medicale. Potrivit lui Daniel Tică, ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, niciunul dintre ei aflându-se în stare de ebrietate. Poliţiştii continuă cercetările.

Dorina CIOPLEA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here