Rezerve de lux la preţuri de criză

439

Spitalul Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari dispune de şapte rezerve de lux, dotate cu frigider, televizor şi baie proprie. Tarifele percepute de unitatea medicală pentru o noapte la rezervă sunt mai mult decât accesibile: 25 de lei pe noapte.

De multe ori, bolnavii preferă să bage mâna în buzunar şi să beneficieze de condiţii de lux, chiar şi atunci când petrec o perioadă de timp pe patul de spital. La unele unităţi sanitare din judeţul nostru s-au creat condiţii pentru această categorie de pacienţi. Luxul costă, astfel că cei care doresc să beneficieze de el trebuie să plătească.

Tarife reduse la Rovinari
La Spitalul Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari există şapte rezerve. Acestea sunt dotate corespunzător, cu frigider, televizor, mobilier specific, dar şi cu baie proprie. Tariful este destul de mic, doar 25 de lei pe noapte. „Avem şapte rezerve în care pacienţii beneficiază de condiţii hoteliere superioare, având frigider, televizor, baie proprie. Există categorii de pacienţi care preferă acest tip de condiţii, contra-cost”, confirmă Robert Calotescu, managerul Spitalului Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari. Spitalul Orăşenesc “Sfântul Ştefan” Rovinari asigură asistenţa medicală unui număr de peste 30.000 de locuitori ai oraşului Rovinari precum şi a cinci comune arondate, care se află la o distanţă de 25-30 km faţă de Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here