Razii ale Poliţiei în zona Motru

606
Poliţiştii au organizat razii la Motru şi pe raza comunelor Padeş, Cătune şi Glogova pentru a preveni producerea unor eventuale ilegalităţi. Oamenii legii s-au mobilizat în zona discotecilor din aceste localităţi, dar şi la magazinele şi parcurile din Motru, precum şi pe principalele drumuri de acces, unde şoferii au fost luaţi la întrebări cu privire la acte şi consumul de alcool.

Doi minori din Mehedinţi, de etnie rromă, au fost depistaţi la cerşit, fiind trimişi acasă, aceeaşi destinaţie având-o şi un bărbat de 40 de ani, bolnav psihic, din Slivileşti, care nu îşi putea justifica prezenţa la Motru.

Poliţiştii au confiscat şi peste 100 de pachete de ţigări vândute în piaţa din Motru fără acte legale, iar patru gestionare au fost instruite cum să păstreze şi să manipuleze valorile monetare. De asemenea, poliţiştii le-au învăţat pe acestea şi cum să se ferească de femeile de etnie rromă care ar dori să le „ghicească” şi să le deposedeze de diferite obiecte, bijuterii sau bani prin înşelăciuni pe care le-ar putea reclama ulterior.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here