PSD Gorj îi cere lui Virgil Popescu să clarifice ordonanța de plafonare a prețurilor la energie

1724

Ministerul Energiei trebuie să clarifice Ordonanța 119, susține deputatul Mihai Weber, lider PSD Gorj, într-o postare pe un site de socializare. Este vorba despre ordonanța privind plafonarea prețurilor la energie.

,,Textul Ordonanței privind plafonarea prețurilor la energie este neclar, iar acest lucru a creat panică în rândul populației. În acest sens, am depus și o Întrebare adresată ministrului Energiei, în care solicit să ni se spună exact cât va plăti un consumator care, spre exemplu, depășește cu 2, 3 Kw pragul de 255 de Kw prevăzuți în Ordonanță a fi compensați.
Este anormal ca un consumator care depășește pragul de 255 Kw să fie obligat să achite ÎNTREAGA cantitate consumată la prețul prevăzut în contract, fără să beneficieze de compensarea aplicată consumatorilor care se încadrează în plafon”, mai spune Weber.
M.C.H.

1 COMENTARIU

  1. Ăștia fac mișto de noi, auzi, weberelul îi cere lui popescu prin presă să clarifice ordonanța de plafonare. Pai nu ați hotărât voi in coaliție mai ipocriților, nu ați stat voi la aceiași masă, nu v-ați pus și voi psd iștilor împuțiți semnătura pe ordonanță, nu șeful vostru ciolacul a zis că limita de 255 de kw pe luna este bună că românul trebuie învățat să economisească de … bună voie? Adunătură de borfași ce sunteți, mințiți cu atâta nosalanta precum respirați.Pe pensionari i-ați mințit cu creșterea pensiilor și a plafonului de impozitare, pe cei din educație iști mințit cu creșteri salariale, la fel pe polițiști, în schimb pentru voi sunt bani sa vă creșteți salariile, diurnele, comisioanele, tâlhari la drumul mare ce sunteți.Chiar nu va este rușine să mai apăreți in fața oamenilor
    La alegeri o să vă dăm și noi șuturi in cur așa cum dați voi acum poporului.

Comments are closed.