Ponta: M-am pregătit pentru funcția de președinte, nu pentru dezbatere

717

Premierul Victor Ponta a a declarat miercuri că s-a pregătit pentru funcția de președinte al României, nu pentru dezbaterea electorală cu contracandidatul său, Klaus Iohannis, pentru ca electoratul să știe ce vrea să facă dacă va câștiga alegerile de duminică.
„Eu m-am pregătit pentru funcția de președinte, nu pentru dezbatere, m-am pregătit să fiu un bun președinte, așa cum m-am pregătit un an de zile înainte pentru a fi prim-ministru, de când USL a acceptat să mă susțină pentru această funcție. Acum m-am pregătit ca, la momentul în care românii vor avea încredere și mă vor vota președinte, să știm exact ce trebuie să facem și ei să știe ce-mi doresc să fac în toate domeniile în care președintele are atribuții”, a declarat președintele PSD la Slatina.
El nu a dorit să comenteze prestația lui Klaus Iohannis, menționând doar că se bucură că acesta a venit la dezbatere.
„Este foarte bine (n.r. — dacă va mai veni), pentru că sigur nu am reușit ieri să epuizăm teme importante care țin de președinte, de politica externă am vorbit prea puțin, de raporturi între puterile statului, de funcționarea instituțiilor, de justiție și mă bucur că avem ocazia și azi, și mânie, și vineri să ne prezentăm, să-mi prezint viziunea mea de președinte”, a adăugat Victor Ponta.
Liderul PSD a precizat că își dorește să devină președintele celor 20 milioane de români din țară, din afara țării, dar și al celor care se simt români.
Agerpres

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here