Poliţiştii gorjeni, din nou la mare

357

4A doua tranşă de poliţişti gorjeni au început, de ieri, munca pe litoral. Aceştia, nouă la număr, au fost detaşaţi timp de o lună de zile la malul mării, ieri intrând în pâine.

Potrivit lui Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, colaborarea instituţiei pe care o reprezintă cu inspectoratul din Constanţa este de mai mulţi ani, în fiecare vară mergând pe litoral mai mulţi poliţişti gorjeni. Anul acesta, în prima tranşă au plecat 11 oameni ai legii care, timp de o lună, şi-au desfăşurat activitatea pe litoral. Aceştia au stat acolo în perioada 1-31 iulie, revenind zilele acestea acasă. Nu a fost, însă, vorba despre o vacanţă. Poliţiştii au muncit ca de obicei, fiind plătiţi cu acelaşi salariu, singurele facilităţi pentru detaşare fiind asigurarea cazării şi a mesei pe parcursul şederii în judeţul Constanţa.

Au început activitatea pe litoral

A doua tranşă de poliţişti gorjeni a luat drumul litoralului încă din prima zi a lunii august, de ieri aflându-se deja la posturi. Este vorba despre nouă oameni ai legii dintre care şapte sunt poliţişti de ordine publică, unul este rutierist iar al şaptelea este poliţist de la serviciul judiciar. Aceştia vor sta şi ei, la rândul lor, pe malul mării până la sfârşitul lunii august. Hotărârea de a-i detaşa pe aceştia vine să sprijine nevoia de oameni a Inspectoratului de Poliţie din Constanţa, pe timpul verii, când litoralul este împânzit de turişti din toată ţara.

Dorina CIOPLEA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here