Poliţiştii au răsfăţat şoferiţele

445

DSCN3722Urmaşele Evei au avut parte ieri de mai multe surprize, pe lângă cele primite de la soţi, iubiţi sau copii.

Aşa se face că şoferiţele au fost oprite pentru a li se oferi flori iar cele care au ales să circule cu troleul, în Târgu-Jiu, au făcut-o în mod gratuit.

Poliţiştii gorjeni nu s-au dezminţit nici ieri, de Ziua Femeii. Aşa se face că doamnele din trafic au fost, din nou, răsfăţate, aşa cum au fost şi pe 1 martie. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, Daniel Tică, şi ieri au fost oferite şoferiţelor câteva sute de flori precum şi felicitări de ziua lor. De asemenea, de 8 Martie, poliţiştii Biroului de Analiza şi Prevenirea Criminalităţii împreună cu poliţişti de proximitate şi poliţişti rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, au mers la Complexul de Îngrijire şi Asistenţă de la Suseni. Aceştia au oferit reprezentantelor sexului frumos, de asemenea, flori şi felicitări.
Fără amenzi
Doamnele şi domnişoarele au fost răsfăţate şi de reprezentanţii Primăriei Târgu-Jiu. Aşa se face că şi ieri acestea au mers gratuit cu troleul, controlorii oferindu-le felicitări şi urări de bine în loc să le ceară biletul la control sau să le amendeze în cazul în care nu îl aveau. De asemenea, nici pentru parcatul ilegal doamnele nu au fost certate sau sancţionate de ziua lor.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here