Piroman salvat de poliţişti

412
Un bărbat de 60 de ani din Bengeşti Ciocadia a fost reţinut de către poliţişti după ce consătenii săi au vrut să-l omoare îm bătaie sâmbătă noaptea. Ştefan Zevelcin este suspectat de către localnici că s-ar afla în spatele mai multor incendii care s-au produs în localitate, un astfel de foc având loc şi sâmbătă noaptea.

Clăile de fân ale unui tânăr care era mire au ars chiar în timpul nunţii, cheful mesenilor fiind stricat de faptul că oamenii au fost nevoiţi să sară şi să stingă focul. Două echipaje ale pompierilor s-au deplasat în zonă pentru a lichida incendiul.

Sătenii şi-au vărsat atunci furia şi toate suspiciunile şi le-au îndreptat către Zevelcin, pe care l-au luat la bătaie fără să stea prea mult pe gânduri. Bărbatul a fost scos din mulţime de către poliţiştii chemaţi la faţa locului. Oamenii legii l-au audiat ore în şir pe suspect şi, în cele din urmă, au dispus reţinerea acestuia, urmând să-l prezinte unei instanţe de judecată pentru emiterea mandatului de arestare preventivă. Bărbatul suspectat de vecini că este piroman este anchetat pentru distrugere, localnicii nemaidorind să îl vadă în mijlocul lor prea curând, mai ales după ce acesta le-a stricat petrecerea de la nunta de sâmbătă noaptea.
Gelu IONESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here