Mersul cu taxiul – un lux

1003
taxi-laszlo-radulyCriza economică face oamenii să meargă pe jos. Deşi este vreme rea şi se circulă destul de greu pe picioare, gorjenii preferă să nu meargă cu un taxi din lipsa banilor.

Taximetriştii stau şi câteva zeci de minute în staţie aşteptând un eventual client. Unii dintre ei se plâng cum că ar fi aşteptat chiar şi câteva ore, iar comenzile pe care le primesc oricum sunt de valoare mică. În acelaşi timp, unii oameni stau şi aşteaptă minute în şir troleul iar alţii pur şi simplu preferă să plece pe jos, pentru că nu îşi permit un drum cu taxiul. Şoferii de taxi se plâng că primul lor duşman este criza economică. „Oamenii preferă să dea banii pe orice altceva decât să meargă cu taxiul. Ce să facem dacă nu mai au bani? Luna asta este cel mai rău pentru că este după sărbători”, a spus unul dintre taximetrişti.
Carburanţii mai scumpi, nenorocirea taximetriştilor
Nici scumpirea carburanţilor nu i-a prins prea pregătiţi pe şoferii de taxi, aceştia considerând că atât criza financiară cât şi preţurile umflate la motorină şi benzină le pun afacerile pe butuci. Aşa se face că nu de puţine ori trolee pline ochi de oameni trec pe lângă taximetriştii care aşteaptă zeci de minute un client.
Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here