Mack a semnat cu STB Le Havre

500

După ce sârbul Lazar Radosavljevic a părăsit Energia pentru a continua sezonul în garnitura unei foste adversare a gorjenilor din FIBA Europe Cup, extrema de forță a gorjenilor alegând să plece la lituanienii de la Pieno Zvaigzdes, un alt jucător al Energiei a semnat cu o fostă adversară a echipei târgujiene.
Americanul Lamont Mack a avut un conflict cu Hristu Șapera la meciul cu BC Timișoara de la începutul acestei luni, motiv pentru care a fost exclus din lotul echipei gorjene. De ieri, fosta adversară a gorjenilor din FIBA EuropeCup, STB Le Havre, a anunțat că americanul Lamont Mack se va alătura lotului condus de Thomas Drout. STB Le Havre e cunoscută iubitorilor de baschet gorjeni datorită celor două meciuri avute cu reprezentanta României în Europe Cup. Francezii continuă să fie pe ultimul loc în competiția internă, însă speră ca prin aducerea americanului să poată să urce în clasament. Lamont Mack i-a impresionat pe francezi în cele două partide disputate de Energia în FIBA Europe Cup contra STB-ului, extrema de forță americană având în partida disputată la Pitești 19 puncte și 4 recuperări, în vreme ce în Franța, americanul i-a spulberat practic pe actualii săi colegi terminând meciul cu 29 de puncte, 4 recuperări și 3 assist-uri!
Pentru a-i face loc lui Lamont Mack, STB Le Havre i-a reziliat de curând contractul lui Lawrence Hill, un jucător ce evolua pe pozițiile 3-4. Formația din Hexagon la care va juca Lamont Mack are o singură victorie din 20 de partide în Pro A.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here