Învestiţii, în vreme de criză

417

Primăria municipiului Motru şi Consiliul Local, înlocuiesc magistrala de apă potabilă, pe fonduri europene, măsura 322. Lucrarea avansează zilnic estimându-se ca ea să fie finalizată cel târziu la jumătatea lunii noiembrie.

Costul întregii lucrări se apropie de 5 milioane de euro. Primarul Hanu nu face nicio declaraţie asupra modului cum se descurcă din punct de vedere financiar în ceea ce priveşte obligaţiile sale financiare în program, pentru că are de recuperat bani de la SNLO.

El a dezvăluit presei faptul că nu a ajuns la o înţelegere cu fostul său contracandidat, Daniel Burlan, deşi acesta, motrean la origine, ar trebui să fie mai atent cu oraşul în care locuieşte. Toată lumea ştie că Guvernul a salvat SNLO de la faliment, dar dacă unitatea este în faliment, de ce nu este cercetat şi managementul, mai ales că programele lui Hanu sunt majoritatea pe finanţare externă şi soluţia la care îl îndeamnă Burlan este să împrumute primăria pentru finalizarea lor. Până atunci, motrenii vor continua să bea apă colorată, murdară şi plină de noroi. Oamenii s-au obişnuit cu situaţia şi o mai strecoară din când în când sau lasă apa la decantat în vase.

Constantin Bunilă

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here