Incendiu produs de un scurtcircuit

466

incendiu tilvesti (5)O casă din satul Tâlveşti, comuna Drăguţeşti, a ars luni seara până când au mai rămas doar pereţii din ea. Acoperişul construit din lemn şi acoperit cu tablă a fost mistuit aproape în totalitate de foc, la fel ca şi mai multe bunuri care se aflau în locuinţă.

Pompierii s-au luptat două ore şi jumătate cu flăcările.

Casa, veche de peste o sută de ani, aparţinând unei femei din Tâlveşti, a luat foc, se pare, de la un scurtcircuit electric apărut la un cablu electric improvizat. Flăcările au cuprins imediat structura de lemn a acoperişului precum şi obiectele textile din locuinţă, acestea fiind cel mai repede mistuite.

Din fericire nu au existat victime, însă pompierii Detaşamentului Târgu-Jiu, împreună cu Serviciul de Voluntariat pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Drăguţeşti, s-au chinuit două ore şi jumătate să stingă focul care se putea extinde în orice moment şi la locuinţele învecinate. „Au ars acoperişul casei de locuit, construit din lemn cu învelitoare din tablă pe o suprafaţă de aproximativ 80 metri pătraţi precum şi obiecte de îmbrăcăminte”, a declarat Mihai Avramescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.

Dorina Cioplea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here