Hoţul de conductă, arestat preventiv

484

prins cu teava de titei 1Marţi, după ce au fost prezentaţi magistraţilor, Ţ. M., suspectul în cazul comiterii de furt a 36 de metri liniari de ţeavă şi minori cercetaţi pentru tâlhăria asupra unei tinere, instanţa de judecată a emis mandate de arestare pentru cei trei suspecţi.

Marţi , poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ţicleni l-au prezentat cu propunere de arestare preventivă, Parchetului, respectiv Judecătoriei Târgu-Cărbuneşti, pe Ţ.M., de 41 ani, din oraşul Ţicleni, judeţul Gorj. Împotriva suspectului, reţinut de poliţişti luni, pentru comiterea infracţiunilor de furt şi distrugere, constând în aceea că a tăiat şi sustras 36 metri liniari de ţeavă din colectorul metalic de ţiţei, ce asigura legătura între două parcuri petroliere, instanţa de judecată a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile şi a dispus încarcerarea celui în cauză, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgul-Jiu i-au prezentat cu propunere de arestare preventivă şi pe cei doi adolescenţi cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, Parchetului, respectiv Judecătoriei Tg-Jiu. Pe numele celor doi, instanţa de judecată a emis mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 10 zile.

Reamintim faptul că duminică seara Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de către o tânără de 18 ani, din municipiu, despre faptul că în jurul orelor 21:20, în timp ce se deplasa spre locuinţă, ajungând pe un gang, a fost acostată de doi tineri necunoscuţi. În aceste împrejurări, unul dintre tineri a exercitat acte de violenţă împotriva sa şi i-a smuls din mână, o geantă în care avea diverse bunuri şi un telefon mobil. Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale i-au identificat pe ce doi suspecţi, pe parcursul cercetărilor fiind recuperat şi telefonul mobil sustras, acesta fiind restituit victimei. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

Ana-Maria Catalinoiu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here