Greșelile fostului primar de Fărcășești ies la iveală și după 15 ani! Autorizație de construcție, eliberată pentru un mort

6614

Constantin Pârvulescu, fostul primar de Fărcășești, reținut de procurorii DNA, în martie 2011 pentru primirea unor șpăgi de 400.000 de euro, condamnat apoi pentru mită și încarcerat, a comis mai multe erori administrative, lamentabile pentru cetățenii comunei. Una privește eliberarea unei autorizații de construcție pentru o persoană decedată. Mai exact, o casă din Peșteana de Jos a fost construită în baza unei autorității emise în decembrie 2007, pentru un bărbat care murise în septembrie.

Mai exact, primarul de atunci, Constantin Pârvulescu a eliberat o autorizație de construcție pentru Dănărâcu Constantin, decedat în 28 septembrie 2007.
Autorizația s-a eliberat însă în decembrie, la trei luni după moartea proprietarului de drept. În baza acestui document nul, în Peșteana de Jos s-a edificat construcția în cauză, construcție care nu respectă legislația și pune în pericol și proprietatea vecinului.
A.S.