Graure rămâne la cârma CE Turceni

382

turceni 1Octavian Graure a fost reconfirmat ieri în funcţia pe care o ocupă de circa o jumătate de an, după ce a primit din partea Ministerului Economiei împuternicirea prin care este numit pentru încă trei luni director general în fruntea Complexului Energetic Turceni.

Acesta afirmă că, astfel, el va asigura în continuare conducerea unităţii fără nici un fel de probleme, Graure precizând anterior, respectiv miercuri, când îi expirase mandatul de trei luni, că, de ieri, în lipsa unui document oficial, adjunctul său Marian Motocu ar putea prelua şefia CE Turceni.

Graure este director general interimar al Complexului Energetic Turceni de la sfârşitul anului trecut, de atunci mandatul său de câte trei luni fiind prelungit de două ori. Unitatea urmează să fie parte din viitoarea companie Electra, motiv pentru care mandatele de conducere interimară au şi fost emise pentru perioade de trei luni. Electra ar fi trebuit să devină funcţională de la 1 iulie, însă procesul de fuziune al societăţilor componente a fost blocat de contestaţiile depuse la Registrul Comerţului, contestaţiile respective urmând să fie soluţionate în instanţele de judecată. Electra va include în structura sa complexurile energetice de la Turceni, Rovinari şi Craiova, precum şi Societatea Naţională a Lignitului Oltenia, Nuclearelectrica şi o parte din Hidroelectrica.

Gelu Ionescu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here