Fura ţiţei cu furtunul

498
politie 012Un tânăr de 29 de ani din Bustuchin a fost reţinut luni după amiaza pentru distrugere şi furt calificat. Acesta a realizat o instalaţie artizanală din furtun cu ajutorul căreia sustrăgea produs petrolier.

Pe o distanţă de aproximativ 150 de metri, inclusiv pe sub culturile de porumb, bărbatul întinsese un furtun direct de la magistrala Bustuchin – Ţicleni.

Potrivit Rominei Dochian, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, poliţia a fost atenţionată de către doi angajaţi la o firmă de pază despre faptul că în punctul Zăvelceşti din Bustuchin se află o instalaţie artizanală prin care se sustrage produs petrolier. Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au constatat faptul că instalaţia artizanală este funcţională, fiind ascunsă pe sub un teren agricol, în direcţia gospodăriilor numiţilor Aurelia B. şi Titu F., situate la circa 150 m faţă de locul de perforare al magistralei Bustuchin – Ţicleni. În urma percheziţiilor realizate la cele două gospodării s-au găsit 150 litri ulei industrial şi 100 litri ţiţei şi gazolină, precum şi recipiente goale ce purtau urme de produse petroliere. „Totodată, a fost identificat un furtun lung de circa 60 m ataşat la capătul instalaţiei, care ducea la o anexă situată în curtea locuinţei Aureliei B., de 63 ani”, a completat Romina Dochian. Prin urmare, Florin Viorel F., 29 ani, din comuna Bustuchin, fără ocupaţie, a fost reţinut pentru distrugere şi furt calificat, fiind prezentat ieri Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu–Cărbuneşti cu propunere de arestare preventivă.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here