Decedat în penitenciar

532

penitenciar 020Un bărbat de 31 de ani, încarcerat în penitenciarul Târgu–Jiu, a fost găsit decedat ieri dimineaţă. Potrivit directorului Gheorghe Enache, deţinutul era o persoană liniştită,

nu făcea probleme la nimeni, nu era recidivist şi nu era în evidenţele medicale ca suferind de vreo boală.

Tânărul G.C. se afla încarcerat la Penitenciarul Târgu–Jiu de aproximativ trei luni, fiind transferat de la Craiova. Bărbatul trebuia să execute o pedeapsă de patru ani de închisoare pentru tentativă de omor şi nu era recidivist. Reprezentanţii Penitenciarului au declarat că era o persoană foarte liniştită, chiar retrasă şi că nu a intrat niciodată în conflict cu ceilalţi deţinuţi sau cu personalul instituţiei. „Era o persoană liniştită, nu a avut sancţiuni disciplinare. Din păcate relaţia cu familia era sporadică, de când se află la noi au venit o singură dată să îl viziteze”, a declarat directorul Penitenciarului Târgu–Jiu, Gheorghe Enache.
Nu prezintă urme de violenţă
Din primele cercetări, corpul neînsufleţit nu prezenta urme de violenţă şi a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei. La faţa locului s-au deplasat reprezentanţi ai instituţiilor competente şi anume Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, Serviciul de Medicină Legală şi Serviciul Criminalistic din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here